نوشته شده توسط : hi

هنگامی که درب یخچال خود را باز می کنید ممکن است با این صحنه مواجه شوید که آب داخل تمامی قفسه ها را گرفته است یا در زیر کشوهای یخچال جمع شده است ، بنابراین بدیهی است که نوعی مشکل در یخچال خود دارید. احتمال این وجود دارد که جمع شدن آب در یخچال خیلی جدی نباشد ، اما مشکلی است که باعث به هم ریختگی مداوم وسایل داخل یخچال و همچنین ذهن شما می شود و حتی ممکن است آب از درب ورودی دستگاه شما خارج شود و به کف آشپزخانه شما آسیب برساند. تشخیص منبع تجمع آب را در اولویت قرار دهید. و در صورت جدی بودن این مشکل، شما به تعمیر یخچال خود نیاز دارید.

 

در مقاله این هفته تعمیراتچی به بررسی که عواملی باعث تجمع آب در کف یخچال یا یخچال می شود، می پردازیم:

عوامل تجمع آب در یخچال : مسدود شدن لوله تخلیه

اگر در ته یخچال خود حوضچه های کوچکی از آب مشاهده می کنید، احتمالاً مشکلی در فریزر شما وجود دارد. در شرایط عادی ، سیستم یخ زدایی در فریزر شما چندین بار در روز دستگاه تولید گرما و یا به اصطلاح بخاری را روشن می کند و یخ زدگی را که روی سیم پیچ های اواپراتور جمع می شود ذوب می کند.

با ذوب شدن یخ به آب، آب به یک لوله تخلیه هدایت می شود که به یک ظرف تخلیه در پایین یخچال منتهی می شود. در آن قسمت به دلیل گرما، آب تبخیر می شود. اما اگر لوله تخلیه  در قسمت فریزر مسدود شود، آب به راحتی از فریزر بیرون و به کف یخچال می ریزد.

برای رفع این مشکل باید لوله تخلیه مسدود شده را پاک و تمیز کنید. به احتمال زیاد این مشکل به سادگی با تمیز کردن لوله تخلیه، حل می شود. ریختن کمی آب داغ در لوله تخلیه، باعث پاک شدن و حل مشکل می شود.

عوامل تجمع آب در یخچال : مسدود شدن لوله تخلیه

آب جمع شده در یخچال به دلیل تعریق

تعریق زیاد در داخل محفظه های غذای تازه می تواند باعث جمع شدن آب در اثر تجمع چگالش در داخل یخچال ها شود. اگر متوجه خیس شدن دیواره های یخچال خود شدید ، ممکن است میوه و سبزیجات مرطوب را درون این محفظه های غذایی قرار داده اید، یا ممکن است مشکلی در واشر درب یخچال وجود داشته باشد. واشرهای لاستیکی اطراف درب باعث می شود هنگام بسته شدن درب ، هوای خارج به داخل یخچال وارد نشود.

اگر هوای گرم تر از خارج  یخچال به طور مداوم اجازه ورود به یخچال را داشته باشد، رطوبت حاصل از داخل یخچال ها می تواند باعث تراکم دیواره ها شود. این رطوبت در نهایت قطرات آب ایجاد می کند که از پایین دیواره ها عبور می کند و در پایین یخچال تبدیل به استخری از آب می شود. تعویض واشرهای فرسوده تنها راه حل این مشکل است.

آب جمع شده در یخچال به دلیل تعریق

عوامل تجمع آب در یخچال : نشتی دیسپنسر (Dispenser) آب

یکی از عوامل تجمع آب در یخچال، می تواند نشتی دیسپنسر (Dispenser) آب باشد. اگر یخچال فریزر شما دارای دیسپنسر آب تعبیه شده بر روی درب آن است ، ممکن است در نتیجه نشتی در سیستم توزیع کننده، آب در کف یخچال جمع شود. آب سردکن ممکن است اتصال خرطومی بدی داشته باشد، یا لوله هایی که آب را برای یخچال از طریق یخچال حمل می کنند نشت کرده و به محفظه اصلی بریزد. ممکن است یک نشت واضح در دیسپنسر باشد یا نیاز به برداشتن پانل ها از یخچال برای بررسی نشتی آب باشد. اگر خودتان نمی توانید این مشکل را رفع کنید، بهتر است با یک تعمیرکار حرفه ای لوازم خانگی مشورت کنید.

عوامل تجمع آب در یخچال : نشتی دیسپنسر (Dispenser) آب
 
 
منبع : تعمیراتچی


:: برچسب‌ها: تعمیر یخچال , تعمیر ماشین لباسشویی , تعمیراتچی ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hi

یکی از بهترین‌ترین و مهم‌ترین مزایای ماشین لباسشویی این است که تا حد زیادی رطوبت موجود در لباس را می‌گیرد و لباس‌ها را تقریباً خشک‌شده به شما تحویل می‌دهد. اهمیت این ویژگی در ماشین لباسشویی مخصوصاً در فصول سرد سال مانند پاییز و زمستان که خشک شدن لباس‌ها به ‌سختی امکان‌پذیر است پررنگ‌تر می‌شود.

  • آیا احساس می‌کنید ماشین لباسشویی شما دیگر مانند گذشته لباس‌ها را خشک نمی‌کند؟
  • آیا از خیس ماندن لباس‌هایتان در لباسشویی شاکی هستید؟

خشک نشدن لباس‌ها در لباسشویی یکی از مشکلات رایج در بین کاربران ماشین لباسشویی است که به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود.

در این مقاله داریم دلایلی که باعث خشک نشدن لباس در لباسشویی می‌شود را برای شما شرح دهیم و راه ‌حل ‌هایی برای رفع این مشکل را نیز به شما آموزش دهیم. پس در صورتی ‌که دستگاه شما نیز دچار این مشکل شده است با ما در ادامه همراه شوید.

 

اقدامات اولیه در هنگام خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی

یکی از کارهایی که شما می‌توانید در هنگام خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی قبل از تماس با نمایندگی تعمیرات ماشین لباسشویی انجام دهید این است که ماشین لباسشویی خود را ریست کنید.

مراحل ریست کردن ماشین لباسشویی عبارت‌اند از:

  1. دستگاه را خاموش‌کنید و کابل برق آن را نیز از پریز بکشید.
  2. بعد از گذشت یک دقیقه کابل برق ماشین لباسشویی را مجدداً به پریز بزنید.
  3. به تعداد دفعات ۶ بار و هر بار نیز به ‌اندازه ۱۲ ثانیه درب ماشین لباسشویی را باز و بسته کنید.

با انجام کارهای فوق ماشین لباسشویی شما ریست می‌شود و ممکن است مشکل خشک نشدن لباس‌ها در ماشین لباسشویی با انجام این کار برطرف شود. پیشنهاد می‌کنیم قبل از ریست کردن ماشین لباسشویی حتماً دفترچه راهنمای دستگاه خود را مطالعه نمایید و بر اساس اطلاعات موجود در دفترچه این کار را انجام دهید.

9 دلیل خشک نشدن لباس در لباسشویی و نحوه عیب یابی و رفع مشکل آن ها

در این قسمت به 9 دلیل خشک نشدن لباس در لباسشویی و در ادامه به نحوه عیب یابی و رفع مشکل هر کدام از این موارد میپردازیم:

  1. قطع شدن برق خشک کن
  2. خراب شدن ترانس برد الکترونیکی
  3. معیوب شدن موتور لباسشویی
  4. نرسیدن هوا به خشک کن
  5. درست نبودن تنظیمات خشک کن
  6. عدم رعایت استاندارد ظرفیت لباسشویی
  7. خرابی پمپ تخلیه
  8. آبگیری نکردن لباسشویی
  9. مسدود شدن شیلنگ تخلیه و فیلتر کف

قطع شدن برق خشک‌کن یکی از علت های خشک نشدن لباس‌ در ماشین لباسشویی

در برخی از مواقع ممکن است خشک نشدن لباس‌ در ماشین لباسشویی به دلیل وجود نوسان برقی در ساختمان ، قطع شدن جریان برق خشک‌کن ، خراب شدن پریز برق و… ایجاد شده باشد.

اگر مشکل دستگاه به دلیلی وجود نوسان برقی و اشکال در برق ساختمان باشد برای حل این مشکل باید با برق‌کار تماس بگیرید اما اگر مشکلی در برق ساختمان نبود برای رفع این مشکل با تعمیرگاه مجاز تعمیرات لوازم خانگی تماس بگیرد و مشکل دستگاهتان را با کمک تعمیرکاران متخصص برطرف نمایید.

خراب شدن ترانس برد الکتریکی یکی از دلیل های خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی

سوختن و خراب شدن ترانس برد می‌تواند خشک‌کن ماشین لباسشویی را از کار بیندازد که در این هنگام تعویض ترانس برد الکتریکی ماشین لباسشویی می‌تواند مشکل دستگاه شما را برطرف کند. اگر اطلاعات کافی درزمینه‌ی خرید ترانس و تعویض آن ندارید می‌توانید در هنگام خراب شدن این قطعه با نمایندگی تعمیرات ماشین لباسشویی تماس بگیرد و تعویض ترانس را در محل و منزلتان و با قطعه اصل و فابریک انجام دهید.

خراب شدن موتور ماشین لباسشویی و مشکل خشک نشدن لباس‌ در لباسشویی

خراب شدن و کار نکردن موتور ماشین لباسشویی نیز ممکن است باعث خشک نشدن لباس‌ها در ماشین لباسشویی شود. این اتفاق معمولاً در زمانی مشاهده می‌شود که موتور ماشین لباسشویی به دلیل کار کردن بیش ‌از حد داغ شده و برای مدتی از کار بیفتد. نگران نشوید این مشکل معمولاً بعد از خنک شدن موتور برطرف می‌شود.

نرسیدن هوا به خشک‌کن و خشک نشدن لباس‌ در لباسشویی

یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار برای کارکرد درست خشک‌کن ماشین لباسشویی وجود جریان هوای مناسب در اطراف خشک‌کن می‌باشد. در صورت نبود هوا در اطراف خشک‌کن ، عملکرد این قطعه مختل می‌شود و گرمای کافی و مناسب برای خشک‌کردن لباس‌ها را تولید نمی‌کند به همین دلیل در این هنگام لباس‌های به‌طور کامل خشک نمی‌شود و همچنان خیس می‌ماند.

درست نبودن تنظیمات خشک کن و خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی

شما باید با توجه به جنس لباسی که درون ماشین لباسشویی قرار داده‌اید تنظیمات دستگاه ( برنامه های شستشو در لباسشویی ) را که شامل زمان شستشو ، درجه حرارت و…. می‌شود انتخاب کنید. اگر شما تنظیمات دستگاه را با توجه به جنس پارچه تنظیم نکنید خشک‌کن عملکرد خود را به‌ درستی انجام نمی‌دهد و این مسئله نیز باعث خیس ماندن لباس‌های شما می‌شود.

قرار دادن لباس بیش از ظرفیت یکی از دلایل  خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی

شاید برایتان جالب باشد که بدانید یکی از عوامل خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی قرار دادن لباس‌ها بیش از ظرفیت لباسشویی درون مخزن آن است.

  • همیشه متناسب با ظرفیت ماشین لباسشویی‌ تان درون آن لباس بریزید.
  • از قرار دادن لباس بیش از ظرفیت دستگاه خودداری نمایید.
  • با مراجعه به دفترچه راهنما بدانید که چه مقدار لباس در لباسشویی میتوانید بریزید .
  • این کار ممکن است علاوه بر اینکه عملکرد خشک‌کن را دچار اختلال کند بر قطعات دیگر نیز اثرات منفی گذاشته و عملکرد آن‌ها را مختل نمایید.
  • احتمالاً توجه کرده‌اید که ظرفیت لباسشویی برحسب کیلو مشخص می‌شود.
  • باید بدانید که در هنگام ریختن لباس در مخزن احتیاجی به وزن کردن لباس‌ها نیست.
  • کافی است شما فضای درون مخزن را به حدی پرکنید تا به ‌اندازه یک‌ چهارم در اطراف آن فضای خالی وجود داشته باشد.

خراب شدن پمپ تخلیه و خشک نشدن لباس‌ در لباسشویی

پمپ تخلیه در لباسشویی وظیفه تخلیه کردن آب کثیف از درون دستگاه را بر عهده دارد. این قطعه یکی از قطعات مهم درون لباسشویی است که خراب شدن آن‌یکی از دلایل خشک نشدن لباس در ماشین لباسشویی می‌باشد.

  • یکی از دلایل تخلیه نشدن آب در لباسشویی وجود انسداد و گرفتگی در پمپ تخلیه است.
  • معمولاً به دلیل پرزهای لباس و یا اشیا باقی‌مانده در لباس‌ها ایجاد می‌شود.
  • پمپ تخلیه عملکرد خود را به‌درستی انجام نمی‌دهد و لباس‌های شما همچنان خیس می‌ماند.

آبگیری نکردن لباسشویی علت دیگر خشک نشدن لباس‌ در ماشین لباسشویی

اگر ماشین لباسشویی شما عملیات آبگیری را انجام ندهد لباس همچنان خیس مانده و خشک نمی‌شود.

  • شما در هنگام بروز این مشکل باید ابتدا میزان فشار آب درون ساختمان را بررسی کرده و از بالا بودن فشار آب مطمئن شوید.
  • برای انجام عملیات آبگیری توسط ماشین لباسشویی به فشار بالای آب موردنیاز است.
  • پایین بودن فشار آب باعث عدم انجام این عملیات می‌شود.
  • پس از انجام این کار شیرهای ورودی آب به درون ماشین لباسشویی را چک کنید.


:: برچسب‌ها: تعمیر یخچال ، تعمیر ماشین لباسشویی ، تعمیراتچی ,
:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hi

یکی از مهمترین مراحلی که در هنگام استفاده از لباسشویی مورد اهمیت است، ریختن پودر در جاپودری ماشین لباسشویی و یا ریختن نرم کننده در قسمت مخصوص نرم کننده جاپودری است. بسیاری از افراد استفاده درست از جاپودری لباسشویی خود را نمی دانند. ممکن است این اتفاق به خاطر بخش های مختلف جاپودری یا طراحی گیج کننده آن باشد که در برخی مدل های لباسشویی حالتی لوکس به خود می گیرد. برخی نیز در نحوه پر کردن پودر یا نرم کننده و میزان مناسب آنها دچار اشتباه می شوند.

در این مطلب به نحوه استفاده از جاپودری ماشین لباسشویی و نکاتی در رابطه با چگونگی استفاده و میزان استفاده از هر یک از مواد شوینده در لباسشویی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا از این پس بدانید که چه چیزی را در کدام بخش و به چه میزان استفاده کنید. همچنین در رابطه با نحوه درآوردن جاپودری لباسشویی و طرز تمیز کردن جاپودری نیز به شما آموزش های لازم را خواهیم داد. زیرا یکی از مهمترین نکاتی که در نگهداری لباسشویی باید به آن توجه نمود که همچنین در کیفیت شستشوی لباسها نیز موثر است، تمیز کردن و نظافت جاپودری لباسشویی پس از چندین مرتبه استفاده از دستگاه است.

توجه کنید که استفاده از جاپودری و نحوه پرکردن جاپودری لباسشویی در برندهای مختلف مشابه است. لذا می توان از مطالب این مقاله در استفاده و پرکردن جاپودری لباسشویی ال جی، سامسونگ، بوش، حایر، آبسال، اسنوا و سایر برندها بهره گرفت. همچنین نحوه درآوردن جاپودری لباسشویی در مدل های مختلف متفاوت است. اما در این مطلب، آموزش خارج کردن جاپودری لباسشویی تعدادی از رایج ترین مدل ها را برای شما آماده کرده ایم. نحوه تمیز کردن جاپودری لباسشویی نیز به برند دستگاه شما مربوط نمی باشد.

نحوه استفاده از جاپودری ماشین لباسشویی

طرز استفاده صحیح از جاپودری لباسشویی بسیار حائز اهمیت است. استفاده صحیح به معنای این است که بدانید کدام ماده را در کدام بخش از جاپودری و به چه میزان بریزید و همینطور بعد از چه مدت به تمیز کردن و نظافت جاپودری لباسشویی خود اقدام کنید. معمولا محفظه جاپودری ماشین های لباسشویی به یا 4 بخش تقسیم می شوند که هر یک از این بخش ها باید با ماده مخصوص به خود پر شود. در ادامه آموزش پر کردن بخش های مختلف جاپودری لباسشویی را برای شما قرار داده ایم.

نحوه پر کردن جاپودری لباسشویی از پودر

معمولا پودر شوینده انتخاب اکثر افراد برای شستشوی البسه است. در این صورت باید نحوه ریختن پودر در جاپودری لباسشویی را به خوبی یاد بگیرید تا بهترین نتیجه شستشو را از ماشین خود دریافت کنید.

پودر شوینده را باید در بخش اصلی و یا بخشی که مربوط به پیش شستشو یا آبکشی است، بریزید. بخش اصلی که بزرگترین بخش جاپودری است، معمولا با علامت II و بخش پیش شستشو با علامت I مشخص می شود. این دو بخش در تصاویر به ترتیب با شماره 1 و 2 مشخص شده اند.

نحوه ریختن نرم کننده در جاپودری لباسشویی

برای ریختن مایع نرم کننده در داخل جاپودری ماشین لباسشویی، دقت کنید که به اندازه و تا خط مشخص شده که مقدار ماکزیمم را نشان می دهد، بخش مخصوص به نرم کننده را پر کنید. معمولا بخش نرم کننده با عبارت Softener و علامت یک ستاره (*) مشخص می شود که در تصاویر با شماره 3 تعیین شده است.

در برخی از مدل های لباسشویی برای ریختن سفید کننده یا مشکین تاژ در جاپودری لباسشویی نیز بخش جداگانه ای طراحی شده که با شماره 4 در تصاویز مشخص است. در این بخش ها نیز می بایست مایع شستشوی مخصوص شستن البسه رنگی را تا حد مشخص شده و نه بیشتر از آن پر کنید.

نحوه ریختن مایع شستشو در جاپودری لباسشویی

در سالهای اخیر استفاده از مایع شستشو به جای پودر رواج بیشتری یافته است. در ماشین لباسشویی استفاده از مایع شستشو در محفظه جاپودری با قرار دادن شاسی مخصوصی از جنس پلاستیک در داخل بخش اصلی که پودر در آن ریخته می شود، امکان پذیر است. بنابراین محل ریختن مایع شستشو در ماشین لباسشویی همان جاییست که پودر را می ریزید. یعنی در صورت استفاده از مایع، شاسی را در بخش شماره 1 قرار داده و تا خط ماکزیمم (MAX) و یا کمتر پر می کنید و در صورتی که قصد استفاده از پودر را داشته باشید، آن را برمی دارید.



:: برچسب‌ها: تعمیر یخچال ، تعمیر ماشین لباسشویی ، تعمیراتچی ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 دی 1399 | نظرات ()